Tickets

We zijn heel verheugd om te melden dat we dit jaar weer een Kerstconcert organiseren voor het goede doel!

Wanneer? Zondag 11 december 2022

Hoe laat? Deuren om 16u30, start concert om 17u.

Waar? Sint-Amanduskerk te Eke (routebeschrijving)

Prijs? €7 pp (kinderen onder 5j. gratis)

Tickets? Klik hier!

Kan je niet aanwezig zijn?

Wat jammer dat je er niet bij kan zijn. Wil je ons koor toch graag een duwtje in de rug geven? Koop dan via bovenstaande link een steunkaart voor €4. Hiervan gaat de helft naar onze werking, en de andere helft naar ons goed doel.

Hopelijk kunnen we je op één van onze volgende concerten verwelkomen.

“Fonds voor innovatief kankeronderzoek” van KU Leuven.

Kanker gaat ons allemaal aan, iedereen kent wel iemand die tegen deze ziekte vecht. Ook onze koorleden worden hiermee geconfronteerd in hun families of vriendenkringen. Daarom kozen wij ervoor om ons kerstconcert dit jaar te organiseren voor het “Fonds voor innovatief kankeronderzoek” van de KU Leuven.

Concreet gaan we per betaald ticket €1 schenken aan dit goede doel. Wij danken jullie dan ook voor jullie bijdrage!

Meer info: https://www.kuleuven.be/kankerinstituut/fiko